50+ Toernooi 2023 verslag

 

Op maandag 17 juli

is er voor de vijftiende keer weer een goed verzorgd en geslaagd eendaags toernooi georganiseerd. De 54 deelnemers werden vanaf 09.45 uur en 11.30 uur voor inschrijving van ons toernooi ontvangen met een welkomstcadeau van TOMCARS Heesch.

Ook werd er weer een lot voor de loterij uitgedeeld. De weergoden waren ons zeer goed gestemd. In de middag waren er een paar druppels maar er kon doorgespeeld worden. De zonnestralen waren natuurlijk de deelnemers.

 

 

In verband met

minder deelnemers konden de eerste wedstrijden later beginnen. Om 10.15 uur begonnen de eerste wedstrijden 1 x DD, 4 x HD en 2 x GD. Alle wedstrijden duurden 45 minuten. Jammer genoeg waren er afmeldingen en te weinig inschrijvingen, Gelukkig konden we de open plaatsen en wedstrijdschema op tijd invullen met medewerking van deelnemers (Wim Uijen T.V. De Hartog) en andere contacten.

De organisatie is zeer gelukkig wanneer de afmeldende deelnemers zelf voor vervangers zorgen. 

 

 

Rond 12.00 uur

was er weer een uitgebreide lunch geserveerd door de keukenprinsessen: Henriëtte Heesakkers, Bep Bos, Jeanne Heesakkers, Marietje van Boxtel en Josien van Boxtel.

Deze lunch was weer voor het grootste gedeelte verzorgd door: Bakkerij Lamers (broodjes), JUMBO (vleeswaren) en Van de Akker (eieren). De rest van de lunch waaronder soep, melk, sinaasappelsap, groenten en fruit werd natuurlijk door de organisatie verzorgd.

Daarnaast wil ik een speciale vermelding maken voor de helpers van het toernooi. Jullie onvermoeibare inzet achter de schermen heeft ervoor gezorgd dat alles soepel verliep. Van het regelen van de planning en logistiek tot het verzorgen van de faciliteiten, jullie hebben ervoor gezorgd dat het toernooi vlekkeloos verliep en een geweldige ervaring bood aan zowel de spelers als het publiek. Zonder jullie toegewijde werk zou dit toernooi niet mogelijk zijn geweest.

Tenslotte wil ik onze gewaardeerde sponsoren bedanken. Jullie steun en vrijgevigheid hebben ons in staat gesteld om dit evenement te organiseren en de tennisgemeenschap van 50-plussers te verenigen. Jullie bijdragen hebben ervoor gezorgd dat we een hoogwaardig toernooi konden aanbieden en onvergetelijke herinneringen konden creëren voor alle deelnemers. Jullie betrokkenheid bij onze gemeenschap is werkelijk bewonderenswaardig. 

 

De keukenprinsessen Jeanne, Bep, Marietje, Henriëtte en Josien. 

 

Omstreeks 15.30 uur

en na het spelen van de 3 wedstrijden konden de deelnemers gezellig nagenieten op het terras en in het clubhuis van de lekkere hapjes, gemaakt door de eerdergenoemde medewerkers in de keuken, en een drankje.

Om 15.30 uur waren ook alle poulewedstrijden gespeeld en konden de resultaten van de 7 poules uitgewerkt worden. Toen de poulewinnaars van HD bekend waren werden er halve finales gespeeld. Daarna de finales bij HD en GD.

 

 

Om 16.45 uur

werd er een begin gemaakt met de afsluiting van ons eendagstoernooi. Allereerst bedanken wij natuurlijk alle deelnemers voor hun positieve en sportieve inzet. Gelukkig was er geen grote blessure bij een speelster Annebetie Ruys en kon Jeanne van Orsouw invallen. Daarvoor onze hartelijke dank. 

Ook werden de keukenprinsessen

Bep, Jeanne, Marietje, Josien en Henriëtte en de barprinsen Hans, Cor en Leo bedankt voor hun inzet. De organisatie wil ook de onderstaande sponsoren bedanken. Zonder deze sponsoren is het moeilijker om zo’n toernooi te organiseren. 

Onze gewaardeerde sponsoren zijn:      

 •  Bakkerij Lamers
 • JUMBO Wiegmans
 • Van de Akker
 • Van de Heijden Houthandel
 • Tunneke Eetcafé en zalencentrum
 • Fysiocentrum Heesch
 • Kapper Prohair Edis 

Financiële sponsoren waren:

 • Van de Akker Makelaar
 • Van Heck Verzekeringen
 • Jan van Munster
 • Geert Francissen
 • AIS Beveiliging
 • Mostako Staalconstructies
 • Frusan Wormenhumus
 • Verstegen Houthandel
 • Van Soest en Partners Heesch
 • Koninklijke Sanders (sponsoring verzorging producten)
 • Van der Landen

Alle prijswinnaars

van de 7 poules en 50+ kampioenen werden naar voren geroepen en beloond met een fles wijn.

De poulewinnaars waren:  

Poule A - HD   Tim van der Logt  - Dennis Ruijs

Poule B - HD   Willie Heesakkers - Bert Heesakkers

Poule C  -HD   Sjaak van Gerven - Willie van Oort

Poule D - HD   Theo van Engelen - Frank Wouters

Poule E - DD   Annemiek Koopal - Mia van den Hurk

Poule F - GD   Peter Cornelissen - Liesbeth Reinhardus

Poule G - GD   Bert van Deutekom - Tonny van Veghel 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de huldiging

van de poule winnaars en de 50+ kampioenen van De Broekhoek, werd er een loterij gehouden, hierbij werden de cadeaubonnen van de sponsoren en andere prijzen verloot. 

Het 50+ Tennis Toernooi

van 17 juli 2023 zal altijd worden herinnerd als een bijzondere dag, waarop we samenkwamen om onze passie voor tennis te delen en nieuwe vriendschappen te smeden.

Nogmaals wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie onmisbare bijdragen en ik kijk ernaar uit om in de toekomst nog meer geweldige evenementen met jullie te organiseren.

Natuurlijk is dit toernooi mogelijk gemaakt door het organiserend team Aart, Theo en Jan en De Broekhoek tennis & padel.

Dankzij de sponsoren en alle deelnemers is dit weer een sportief- en zeer gezellig toernooi geweest. Na zo’n geslaagde dag zijn er weer nieuwe vriendschappen gemaakt en zijn we ook weer gemotiveerd om volgend jaar ons Zestiende seniorentoernooi te organiseren. 

 

LET OP: in 2024 is het toernooi op 1 juli!

 

Bekijk hier de foto's van 17 juli 2023.

 

Inschrijven 50+ Toernooi 2024

Via website: 50+ Toernooi 2024 Inschrijven

Via e-mail:  [email protected]

Via organiserend team.  

 

Nogmaals bedankt!!

Het organiserend team: Aart, Theo en Jan.