Bardienst

De barcommissie zorgt voor een gevarieerd aanbod aan hapjes en drankjes in ons clubhuis. Het beheer wordt gedaan door de eigen leden en daarom werken we met bardienstplicht.

Deze verplichting kan worden afgekocht. Meld dit dan aan de ledenadministratie. Het bedrag voor afkoop wordt jaarlijks opnieuw vastgesteld. Voor 2024 bedraagt de afkoop €75

Het staat de barmedewerker vrij een ander lid te vragen samen de dienst te draaien en als tegenprestatie bijv. die ander te helpen als die persoon aan de beurt is.

Vrijstelling

De bardienstplicht geldt niet voor leden onder de 18 jaar en vanaf 75 jaar. Ook niet voor Senior+ leden (zij mogen alleen overdag spelen). Bestuursleden en vrijwilligers zijn vrijgesteld van de bardienst.

Sleuteladres vervangen voor code

Waar voorheen een sleutel opgehaald moest worden krijg je nu toegang tot de kantine met je persoonlijke toegangscode.

Deze toegangscode is te vinden in de KNTLB app onder Home. Deze persoonlijke toegangscode geeft je op het moment dat je bardienst hebt ook toegang tot de kantine. Mocht je met iemand een bardienst ruilen dan dien je ervoor te zorgen dat dit goed staat in de planning. Anders heb je geen toegang tot de kantine.

Het bardienstrooster

De leden met bardienstverplichting krijgen een uitnodiging van de bardienstcommissie om één of meerdere diensten digitaal te kiezen. Wie niet zelf kiest wordt ingedeeld door deze commissie.

Voor elke dienst krijgt men meerdere herinneringsmails. Ruilen mag, maar dat moet je zelf regelen en de ruil moet je doorgeven [email protected]. Ben je plots verhinderd dan dien je zelf te zorgen voor een vervanger. Neem contact op met de barcommissie wanneer het niet lukt om een vervanger te vinden.

Voor het verzaken van een bardienst volgt een boete van 50,-.  Je krijgt tot 4 mails ten behoeve van je dienst. De bevestiging van je ingeplande dienst en 3 herinneringsmails (2 weken, 1 week en 1 dag vantevoren)

Wie er bardienst heeft is te vinden onder 'Diensten' in de ClubApp. Hier kun je je ook inschrijven voor een openstaande bardienst.