Introductie van Onze Nieuwe Tennis- en Padelschool Mike Martin bij De Broekhoek!

30 juni 2024


Introductie van Onze Nieuwe Tennis- en Padelschool bij De Broekhoek!

Wij zijn ontzettend blij om aan te kondigen dat er een nieuwe tennis- en padelschool onder leiding van Mike Martin van start gaat bij De Broekhoek. Mike Martin is een bekende naam in de regio en daarbuiten vanwege zijn expertise in het opleiden van talentvolle spelers. Met zijn ervaring en passie voor de sport zijn wij ervan overtuigd dat hij een geweldige toevoeging is aan onze club.

Een Top Team van Trainers

Onder Mike's leiding hebben we een topteam kunnen samenstellen bestaande uit uitzonderlijke tennistrainers. Waaronder Janneke Wikkerink, Hanneke Lodewijks (zal later starten) en Kristel van der Heijden behoren tot de nationale top van Nederland en hebben zelfs op internationaal niveau hun sporen verdiend. Hun kennis, ervaring en toewijding aan de sport maken hen de perfecte keuze om zowel onze jeugdspelers als senioren naar een hoger niveau te tillen. Ook met padel zal er een topteam komen te staan onder leiding van Simon padel, eigenaar Mike Simon (winnaar NK veteranen en deelname WK padel) zal ook zelf een dag les komen geven op onze vereniging. Daarnaast zal Bram Jonker, onze jeugd zowel tennis als padel les gaan geven.

De trainers brengen niet alleen hun technische vaardigheden mee, maar ook een diepe liefde voor de sport en een passie voor het opleiden van de volgende generatie tennissers en padellers. Ze zijn gedreven om het beste uit elke speler te halen, ongeacht hun leeftijd of niveau.

We kijken ernaar uit om samen met Mike Martin en zijn team een nieuw hoofdstuk te beginnen bij De Broekhoek! We hopen binnenkort de uitnodiging voor de lessen te kunnen versturen.

Clinic

Na de zomervakantie zullen we een clinic met een demonstratie organiseren voor jong en oud!

Nieuwscategorieën