50+ Toernooi

Beste tennissers en tennisters, op maandag 6 september a.s. organiseren wij weer ons eendaags toernooi. De deelnemers met dubbelpartner en reserves van vorig jaar willen wij weer in de gelegenheid stellen om in te schrijven voor ons toernooi in de categorieën, GD-DD-HD.

Op de persoonsgegevens passen we de AVG-wet toe.

U kunt zich opgeven via e-mail:

[email protected] of telefonisch 0412-45 29 56.  

Bij volgorde van binnenkomst worden de aanmeldingen ingedeeld. De opgave graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk voor augustus 2021 met vermelding van partner, voornaam, achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, vereniging en speelsterkte. Dit s.v.p. ook van je partner.

Omdat we zien dat het de goede kant op gaat met (Corona) durven wij ons toernooi weer te organiseren. Schrijf je dus daarom zo snel mogelijk in, er is nu al veel belangstelling. Mocht de situatie echter veranderen door te weinig deelnemers of verandering Coronabeleid, dan zijn we genoodzaakt alsnog het toernooi uit te stellen.

In week 34 krijgen de deelnemers de indeling en de tijd doorgegeven via e-mail of telefoon. Bij verhindering A.U.B voor een vervanger zorgen.

Het inschrijfgeld bedraagt 8.00 euro. Indien mogelijk graag contant. Natuurlijk wordt daarvoor ook weer een lunch aangeboden. Bij betaling van consumpties kan er ook met een betaalpas betaald worden.

Groeten en tot ziens op 6 september, Aart, Theo en Jan.